VirkeX:n KOTIJEESI TAKAA SUJUVAN ARJEN JA VIRKEÄN MIELEN.

(OMAISHOITAJA, LUE TÄMÄN SIVUN LOPUSSA LISÄÄ OMAISHOITAJAN SIJAISPALVELUSTA!)

Onko ikäihmisellä haasteita kotona yksin selviytymisessä? Takkuaako normaalit arjen askareet toimintakyvyn vajeiden vuoksi? Etkö itse ehdi auttaa tarpeeksi ja kannat huolta läheisesi pärjäämisestä?

Jossain vaiheessa tullaan siihen tilanteeseen, että on aika miettiä lisäapuja ikäihmisen kotona pärjäämiseen. Kun normaalit arkitoimet kuten imurointi, ruoanlaitto, pyykinpesu, lehden luku, kauppa-asiointi tai ulkoilu käyvät ikäihmiselle ylivoimaiseksi itse suoriutua, on mahdollisuus saada kotiin kotitalousvähennyskelpoista apua.

HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS! Lue lisää:
http://https;//vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Minulta ikäihminen saa luotettavaa apua täysin sen mukaisesti mitä olemme yhdessä ensin asiakkaan ja omaisten kanssa määritelleet. Toimin avoimessa yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa, mikä takaa taatusti sujuvamman arjen.

Itse pidän erittäin tärkeänä, että asiakkaan kotiin ei vain mennä, tehdä vain sitä mistä on sanottu ja sanota heihei. Työn timmellyksessä pitää muistaa huomioida myös asiakas ja jättää aikaa myös vain hänelle, edes vähän!

Ulkona naatiskelua.

MITÄ APUA ON MAHDOLLISTA SAADA?

Tämä määrittyy yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Minähän vedän kellot ja siivoan kissankökkäre laatikoista lähtien kaikki, jos tarvitsee, mutta tässä yleisesti:

-Kevyt siivous kuten imurointi, pölyjen pyyhkiminen, roskien vienti, lattian pesu, mattojen kopistelu, tiskaus…

– Ulkoiluapu

-Asiointiapu (Voidaan käydä kaupassa yhdessä tai voin viedä ostokset asiakkaalle)

-Lehden lukujeesi

-Saattajapalvelut lääkäriin yms.

– Ruoanlaitto

-Pyykkihuolto

EI ainaisille eineksille. Ruoan kypsyessä siivotaan asunto 😉

Jos haluat läheisellesi luotettavaa ja huumorintajuista avustajaa arjessa selviytymiseen, olet löytänyt etsimäsi! Nyt voit lopettaa murehtimisen, sillä minä voin auttaa sinua ja läheistäsi. Yhdessä saamme arjen sujumaan ja teen kaikkeni, jotta myös ikäihmisen suunpielet kääntyisivät hymyyn käyntini aikana ja sen jälkeen. Minulle on sydämen asia, että meidän ikäimmeisillä on hyvä olla!

HUOM: VirkeX ei ole hoidollinen palvelu. Jos asiakas tarvitsee jeesiä lääkehoidon kanssa, käänny kotihoidon puoleen.

PALVELUN HINTA

32€/h

128€ 4h/kk (esim. 1h/viikko)

256€ 8h/kk (esim. 2h/vko)

VirkeX veloittaa kilometrikorvaukset toimipaikasta asiakkaan luo ja takaisin 0,43c/km 15 km ylittävältä osalta. Toimipaikka: Kiuruvedentie 1255a 74595 Runni. Nämä soviteltavissa.

KUINKA HANKKIA PALVELUA?

Otathan kapulan käteen ja soita minulle: 045-1143443.

Jos en vastaa, olen asiakastyössä. Voit lähettää tekstiviestin, että olet koettanut tavoitella (jotta en sekoita sinua puhelinmyyjiin 😊) Soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian, saman päivän aikana.

Voit myös lähestyä minua sähköpostilla ja tiedustella vapaita asiakaspaikkoja: henni.niileksela@virkex.fi

LAITETAAN ARKI RULLAAMAAN HYMYSSÄ SUIN!

Halutessasi voit hankkia kotijeesiä myös lahjakortilla!

SOITA: 0451143443

__________________________________________________________________________

OMAISHOITAJA, ÄLÄ JÄÄ YKSIN!

OMAISHOIDON SIJAISPALVELU ANTAA MAHDOLLISUUDEN OMAISHOITAJAN LEPOON JA OMAAN VIRKISTÄYTYMISEEN!

Kun omaishoitaja tarvitsee aikaa itselleen, voi käyttää VirkeX:n omaishoitajan sijaispalvelua. Palvelua voi hankkia myös omaishoidon palvelusetelillä.

TIESITKÖ?

Voit käyttää omaishoidon palveluseteliä myös Murheentorjujan hankkimiseen? Tämä tarkoittaa, että VirkeX:n toteuttama omaishoidon sijaispalvelu voi sisältää halutessasi yksilöllistä virikepalvelua. Näin hoidettava saa yksilöllisesti suunniteltua tekemistä sillä välin, kun omaishoitaja hengähtää. Teen kaikkeni piristääkseni asiakkaan mieltä!

Omaishoidon sijaipalvelu 32€/h