Tekemisen iloa ja hauskanpitoa yhdessä muiden kanssa.

VirkeXRyhmätoiminta

Yksin ei ainakaan kannata jäädä, kun on mahdollisuus osallistua kaikille avoimeen virkistystoimintaan! Vaihdetaan kuulumiset, nähdään ystäviä ja hankitaan uusia tuttavuuksia. Joka viikko ryhmätoiminnassa on vaihtuva teema, joita määrittävät vuodenajat, yrittäjän päähänpistot ja asiakkaiden toiveet. Toiminta on näin ollen monipuolista ja joka tapaamiskerralla saat myös kevyttä liikettä. Ryhmätoiminnassa voidaan esimerkiksi pelata, arvailla, ulkoilla, retkeillä, olla luovia ja pohtia asioita yhdessä. Ohjelma on suunniteltu niin, että aivot saadaan varmasti hereille ja hyvä mieli kotiin vietäväksi on taattu! Voit tulla mukaan toimintaan missä vaiheessa tahansa. Kohdasta kalenteri sivujen ylälaidasta, voit selvittää missä ja milloin ryhmät kokoontuvat!
 VirkeX ryhmätoiminta on toimiva tapa pitää yhteisöllisyyttä yllä esimerkiksi syrjäkylillä. Asiakkaat itse määrittävät tapaamiskertojen tiheyden. Myös erilaiset yhdistykset voivat tilata toiminnan ohjausta VirkeX:ltä. Ryhmätoimintaa on mahdollista saada myös palvelu-ja hoivakoteihin, jolloin asiakkaat tulevat itsemaksavina.

 ”Parasta on, kun näkee muita ja on hauskaa toimintaa siinä samalla”

”Ohjelmat on ollu monipuolisia ja vaihtelevia, jottaen erilaista välillä meillekkii!”

”Mukava, kun palvelu tuodaan lähelle meitä, me kun ei päästä helposti kulkemaan aina paikasta toiseen”

”Hauskaa on ollu!”

-Otteita asiakaspalautteesta syksy 2018-


Helli ja hoivaa mieltä.

VirkeX-Virkistystoimintaa kotiin

Aina aikaa ei ole läheisilläkään niin paljon kuin haluaisi. Läheinen ikäihminen saattaa olla ajatuksissa: Kuinka hän jaksaa? Tunteeko hän itsensä kovin yksinäiseksi? Kotiinvietävän virkistystoiminnan tarkoitus on edistää asiakkaan merkityksellisyyden kokemusta, lievittää yksinäisyyttä ja toteuttaa toimintaa joka tukee hyvinvointia henkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti. Itse tekeminen perustuu asiakkaan mielenkiinnon kohteisiin, taustaan ja toiveisiin. Virkistystoimintaa toteuttaessa käytetään erilaisia menetelmiä kuten ryhmätoiminnassakin (luovat menetelmät, muistelu, liikunta, musiikki…) mutta se on luonnollisesti henkilökohtaisempaa työtä asiakkaan hyvinvoinnin edistämiseksi. Virkistystoiminnalla pyritään tukemaan asiakkaan kotona asumista luomalla voimavaroja ja hyvää mieltä. Seuraa ja virkistystä voidaan viedä myös palvelutalossa asuvalle, sielläkin kun voi tuntea itsensä yksinäiseksi.

Eikö ikäihminen ole jostain syystä mukana päivätoiminnassa, mutta tarvetta/haluja virikepalveluille olisi? Tässä oiva vaihtoehto!

”Kyllä sinun kans tulloo miel virkeäks”

-Mielestäni osuvin palaute toiminnan tarkoitusperistä tuli asiakkaalta spontaanisti syksykautena 2018!-

Klikkaa tästä tietoa palvelun arvonlisäverotuksesta


Käykö joskus niin, että aikaa toiminnan suunnittelemiselle saati toteuttamiselle ei jää niin paljon kuin haluaisi?

VirkeX -Palvelutalot

Ymmärrän, siksi virkistän myös palvelutaloissa ja hoivakodeissa! Monipuolista ja vaihtelevaa virkistystoimintaa erilaisine teemoineen voi tilata kaikille asiakkaille yhteisiin tiloihin. Toiminta suunnitellaan aina ryhmäkohtaisesti huomioiden osallistujien toimintakyky ja tuen tarpeet. Jos haluatte helpottaa omaa arkeanne ja saada lisää hymyä asiakkaidenne huulille,  ottakaa yhteyttä niin katsotaan teidän tarpeisiinne sopiva ratkaisu. Suunnittelen ja toteutan viriketuokiot asiakkaillenne ilolla ja sydän edellä. Kts.hinnastosta palvelupaketit.

   ”Kiitos paljon tähän mennessä – asukkaat ovat tykänneet kovasti toiminnasta :)”

”Ihania juttuja. Kiitos kaikesta!”

-Palautetta syksykaudesta 2018-


Kun tarvitset arjen auttajaa, jolta ei puutu asennetta ja iloa tekemiseen.

VirkeX-Kotijeesi

Saakohan se mummu taikka pappa, ellei molemmat, hoidettua kaiken itse? Jos ei saa, niin minä jeesaan! VirkeX- kotijeesi on konkreettisesti arjen pyörittämistä tukeva palvelu, joka räätälöidään jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti tarpeiden/toiveiden ja toimintakyvyn mukaisesti. Minusta saat arjen auttajan, jolta ei puutu huumorintajua tai tahtoa piristää samalla asiakkaan mieltä. Tehdään yhdessä asiakkaan toimintakyvyn puitteissa niin paljon kun voidaan, niin jaksaa toimia tulevaisuudessakin pidempään. Avustan kyllä! Apua voi saada esimerkiksi:
  • Asiointi (Kaupassa käynti, apteekki, lääkärissä käynti…)
  • Asiakkaan kotona tapahtuva pyykkihuolto
  • Ruoanlaitto apu
  • Kohtuulliset lumityöt
  • Kevyt siivous
  • Ulkoilu
  • Saattajapalvelut
  • Sosiaalista kanssakäymistä edistävät palvelut

Millaista apua sinä tarvitset? Tehdään palvelusta asiakkaalle passeli!

MUISTATHAN KOTITALOUSVÄHENNYKSEN! Siitä voit lukea lisää seuraavasta linkistä: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Tarjoan myös omaishoitajan sijaispalvelua, joka mahdollistaa omaishoitajalle mahdollisuuden asiointiin, lepoon tai virkistykseen.

VirkeX on hyväksytty palvelusetelituottaja seuraaviin palveluihin:

Omaishoidon sijaispalvelu

Sotaveteraanien kotiin vietävät avopalvelut

Tilapäinen kotipalvelu


Yhdistykset, järjestöt…Tuntuuko joskus, että olisi mukava ulkoistaa toiminnan suunnittelu edes silloin tällöin?

 Onneksi kaikkea ei tarvitse aina hoitaa itse. Järjestetään yhdessä tilaisuus, jossa viihdytään ja tunnelma on hyvä. Toiminnan suunnittelu ja ohjaus onnistuu isommallekin porukalle. 

Killaata ja kysäse tai laita postia!

VirkeX -Henni: 045 114 3443

henni.niileksela@virkex.fi