VirkeX:n VIRKISTYS JA KOTIJEESI TAKAA SUJUVAN ARJEN JA VIRKEÄN MIELEN!

Avustus -ja kotityöpalvelu 35€ h

Onko ikäihmisellä haasteita kotona yksin selviytymisessä? Takkuaako normaalit arjen askareet toimintakyvyn vajeiden vuoksi? Onko läheisesi yksinäinen? Etkö itse ehdi auttaa tarpeeksi ja kannat huolta läheisesi pärjäämisestä?

Jossain vaiheessa tullaan siihen tilanteeseen, että on aika miettiä lisäapuja ikäihmisen kotona pärjäämiseen. Kun normaalit arkitoimet kuten esimerkiksi imurointi, ruoanlaitto, pyykinpesu, lehden luku, kauppa-asiointi tai ulkoilu käyvät ikäihmiselle ylivoimaiseksi itse suoriutua, on mahdollisuus saada kotiin kotitalousvähennyskelpoista apua.

Joskus taas ongelma voi olla myös ihan vain se, että ikäihminen on yksinäinen ja kaipaa seuraa. Tällöin voin tarjota mieltä piristävää ja iloista yhdessä olemista! Yhdessä voimme lähteä vaikka makkaran paistoon tai vierailulle johonkin asiakasta kiinnostavaan kohteeseen ja saada näin ajatukset pois samojen seinien sisältä. Ajan voimme viettää myös ihan hyvin asiakkaan omassa kodissa keskustellen ja kahvitellen ja jos mieli halajaa ulos, niin voimme yhdessä ulkoillakin.

VirkeX:n kotijeesi on osoittautunut oivaksi tukipalveluksi kotihoidon asiakkaille.

HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS!

Lue lisää kotitalousvähennyksestä TÄSTÄ.

Minulta ikäihminen saa luotettavaa apua täysin sen mukaisesti mitä olemme yhdessä ensin asiakkaan ja omaisten kanssa määritelleet. Palveluntarve toki muuttuu jatkuvasti ja siihen pyrin joustavasti vastaamaan. Toimin avoimessa yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa, mikä takaa taatusti sujuvamman arjen.

HUOMION ARVOISTA

VirkeXin virkistys ja kotijeesi on palvelu ikäihmisille, jotka tarvitsevat ja haluavat avustajan/seuralaisen käynnin säännöllisesti. Usein käynnit toteutetaan säänöllisesti (esim.viikoittain tietty tuntimäärä.) Tämän vuoksi minun ei ole mahdollista ottaa satunnaisia asiakkuuksia esim. pelkästään lääkärissä käyntiin, sillä listani on usein varattu vakioasiakkailleni. Tällaisissa tilanteissa suosittelen käyttämään paikallisia Taxi-palveluita. Jos ikäihmisellä on asiakkuus VirkeXillä, on lääkärikäynnitkin siten mahdollista sovittaa käynnille jolloin voimme hoitaa nekin yhdessä jos tarve vaatii.

Ulkona naatiskelua.

KERRATAANPAS VIELÄ, MITÄ APUA ON MAHDOLLISTA SAADA?

ESIM…

-Kevyt siivous kuten imurointi, pölyjen pyyhkiminen, roskien vienti, lattian pesu, mattojen kopistelu, tiskaus…

– Ulkoiluapu

-Seura

-Asiointiapu (Voidaan käydä kaupassa yhdessä tai voin viedä ostokset asiakkaalle)

-Saattajapalvelut lääkäriin yms.

– Ruoanlaitto

-Pyykkihuolto

-Pihatyöt

Autan kaikessa mihin vain kykenen! Kysy rohkeasti 🙂

EI ainaisille eineksille. Ruoan kypsyessä siivotaan asunto 😉

Jos haluat läheisellesi luotettavaa ja huumorintajuista avustajaa tai seuralaista arjessa selviytymiseen, olet löytänyt etsimäsi! Yhdessä saamme arjen sujumaan ja teen kaikkeni, jotta myös ikäihmisen suunpielet kääntyisivät hymyyn käyntini aikana ja sen jälkeen. Minulle on sydämen asia, että meidän ikäimmeisillä on hyvä olla!

PALVELUN HINTA

35€/h

140€ 4h/kk (esim. 1h/viikko)

280€ 8h/kk (esim. 2h/vko)

VirkeX veloittaa kilometrikorvaukset toimipaikasta asiakkaan luo ja takaisin 0,53€/km 15 km ylittävältä osalta.

Toimipaikka: Kiuruvedentie 1255a, 74595 Runni, Iisalmi.

KUINKA HANKKIA PALVELUA?

Soita minulle: 045-1143443.

Jos en vastaa, olen asiakastyössä. Voit lähettää halutessasi tekstiviestin, että olet koettanut tavoitella tai jättää viestin vastaajaan. Soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian, saman päivän aikana.

Voit myös lähestyä minua sähköpostilla ja tiedustella vapaita aikoja: henni.niileksela@virkex.fi

LAITETAAN ARKI RULLAAMAAN HYMYSSÄ SUIN!

Puh: 0451143443

________________________________________________________________