Kaipaatko sinä tai läheisesi mieltä virkistävää toimintaa tai apua arjen pyörittämiseen? Etsinnässä luotettava, huumorintajuinen ja reipas tyyppi tekemään yhdessä kanssasi?

Moikka!
Nimeni on Henni Niilekselä, laillistettu sosionomi. Valmistuin keväällä 2018 sosionomin ammattiin ja päätin perustaa yrityksen pohdittuani ennaltaehkäisevän työn merkitystä sosiaalialalla. Halusin tarjota palvelun joka on avoin kaikille ja johon on helppo tulla. Säännöllisyys ja toiminnan jatkuvuus on tärkeää, sillä ihmisten tarve olla ja tehdä yhdessä ei häviä mihinkään.
Opinnäytetyössäni  olen tutkinut yhteisöllisyyden ilmenemistä ja merkitystä. Tämän pohjalta uskallan väittää, että yhteisöllisyydellä voidaan tuottaa hyvinvointia ja jokainen meistä kaipaa toisen ihmisen seuraa ja tunnetta siitä, että kuuluu johonkin. Edes joskus.

Se, että kokee olevansa tärkeä ja tykätty, on merkityksellistä oman  hyvinvoinnin kannalta.

 

Kaikkihan me olemme erilaisia. Toiset tykkäävät olla paljon itsekseen omassa rauhassa, toiset taas kaipaavat muiden seuraa ja tekemistä useammin kuin toiset. Yritykseni tarjoaa virikkeitä heille, jotka kokevat kuuluvansa jälkimmäiseen ryhmään. Seuran ja virkistyksen lisäksi tarjoan myös kotijeesiä ja omaishoitajan sijaispalvelua. Jos ikäihminen tarvitsee apua arjen askareissa tai omaishoitaja tarvitsee aikaa itselleen, autan mielelläni.

 

Palveluni tarjoavat monipuolista tekemistä, yhdessä olemista ja välittämistä rennolla ja huumorintajuisella otteella.
VirkeX on ei-hoidollinen yritys joka tarjoaa matalan kynnyksen virkistystoimintaa ja kotiapua Iisalmessa, Kiuruvedellä, Sonkajärvellä ja Vieremällä. Palveluni ovat kohdennettu ikääntyville, mutta ne ovat avoimia ja sopivat hyvin myös muillekin aikuisille. Palveluideni tarkoitus on tukea osallisuutta, luoda hyvää mieltä ja voimavaroja asiakkaitteni perusarkeen sekä edellytyksiä siinä pärjäämiseen.

 

Työni on tehty silloin, kun asiakas palaa arkeensa hymy huulillaan.

 

Yritykseni on hyväksytty sosiaalipalvelujen tuottaja. Omavalvontasuunnitelmaan voi tutustua tästä.

Tietosuojaselosteen voit lukea myös tästä klikkaamalla.

 

Katso sivuiltani kalenteri ja ota selvää missä ja milloin esimerkiksi ryhmät kokoontuvat. Tiesitkö muuten, että virkistän myös palvelutaloissa ja hoivakodeissa? Tai että toimin myös syrjäkylillä? Lue lisää palveluista.

 

Killaata ja kysäse tai laita postia!

VirkeX -Henni: 045 114 3443

henni.niileksela@virkex.fi