KIITOS KUN VIERAILET SIVUILLANI!

NYT KERRON SINULLE TARKEMMIN, MISTÄ YRITYKSESSÄNI ON KYSE.

Nimeni on Henni Niilekselä, laillistettu sosionomi. Valmistuin keväällä 2018 sosionomiksi ja halusta auttaa päätin perustaa yrityksen joka toimii apuna ja tukena ikäihmisille. 
Perheeseeni kuuluuvat aviomies ja kaksi lasta,  koira ja kaksi kissaa. Harrastan harmonikan soittoa, laulamista ja minua kiinnostaa erityisesti Suomen historian merkittävät tapahtumat, vanhat esineet ja musiikki. Oikeastaan kaikki mikä kertoo siitä, miten tähän nykytilanteeseen on tultu. Tunnen olevani etuoikeutettu, kun olen saanut, ja saan kuulla niin huikeita tarinoita työni ohessa ja oppia jatkuvasti lisää asiakkailtani.

Yritys syntyy

Yksinäisyys kosketti. Halusin konkreettisesti tehdä jotain asian eteen ja tehdä sen niin hyvin, että kehitin palvelun jolla voisin oikeasti alkaa vaikuttamaan. Kysyn itseltäni, millaisen vanhuuden haluaisin? Tämä ohjaa tekemääni työtä, tavoitteellisesti ja hauskalla tavalla. 

Se, että kokee olevansa tärkeä ja tykätty, on merkityksellistä oman  hyvinvoinnin kannalta.

Kaikkihan me olemme erilaisia. Toiset tykkäävät olla paljon itsekseen omassa rauhassa, toiset taas kaipaavat muiden seuraa ja tekemistä useammin kuin toiset. Yritykseni tarjoaa seuranpitoa heille, jotka kokevat kuuluvansa jälkimmäiseen ryhmään. Avustus, virkistys ja kotityöpalveluiden lisäksi tarjoan myös omaishoitajan sijaispalvelua. Jos ikäihminen tarvitsee apua arjen askareissa tai omaishoitaja tarvitsee aikaa itselleen, autan mielelläni.
JA HEI MUUTEN! ULKOILUAVUSTUKSIA TEEN MYÖS HOIVAKODEISSA! 🙂

Palveluni tarjoavat monipuolista tekemistä, yhdessä olemista ja välittämistä rennolla ja huumorintajuisella otteella.

Tavoitteeni on tukea ikäihmisten osallisuutta, luoda hyvää mieltä ja voimavaroja asiakkaitteni perusarkeen sekä edellytyksiä siinä pärjäämiseen.

Jokainen meistä on erilainen, onneksi! Jokaisella meistä on omanlaisensa historia, kiinnostuksen kohteet ja käyttäytymismallit. On normaalia että omaiset ja asiakas voivat olla alkuun epävarmoja, kun uusi ihminen astuu heidän elämäänsä, tiedä mitä se vielä meinaa keksiä?
Huoli pois, sillä meillä ei ole kiire. Annetaan rauhassa aika luottamuksen syntymiselle.
Minulle on tärkeää, että asiakas voi hyvin ja sen eteen teen töitä parhaani mukaan. Erityisen tärkeänä pidän molemminpuolista kunnioitusta ja avointa kommunikaatiota. Omaisten kanssa pidetään yhteyttä jos he niin toivovat ja mm. videopuheluita soitellaan ja kuulumisia kerrotaan sen verran kun olemme ensin yhdessä määritelleet. Yhteistyöllä voimme taata asiakkaalle parasta mahdollista palvelua!

Surullinen totuus

Ensiksi sanottakoon, että kaikki eivät kärsi yksinäisyydestä. Joillekin se on jopa oma valinta ja nautinto, että saa olla paljon yksin. Lähtökohtaisesti kuitenkin ihminen tarvitsee ja kaipaa toista ihmistä. En yleistä seuraavaa, vaan kerron omista havainnoistani.
Sivusta seuranneena olen huomannut, että yksinäisyys vaikuttaa ihmiseen monin eri tavoin ja yksinäisyys voi masentaa ja heikentää elämänlaatua huomattavan paljon. Myös muistiongelmat lisääntyvät nopeasti ja sosiaalinen osallistuminen esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin jää pikku hiljaa vähäiseksi tai olemattomaksi. Yksinäisyys vaikuttaa jopa ruokahaluun ja fyysisen toimintakyvyn heikentymiseen joten on erittäin tärkeää puuttua tarpeeksi ajoissa yksinäisyyden aiheuttamiin ongelmiin.  Omaiset tekevät kaikkensa, mutta aika on hyvin rajallista ja joskus välimatkakin on aivan liian pitkä. Joskus myös kaivataan ulkopuolista apua virkistämään ikäihmisen arkea, kun huoli masentuneen oloisesta läheisestä kasvaa. 
Olen sitä mieltä, että jokainen ihminen ansaitsee arvokkaan vanhuuden! Meidän ikäihmisten ponnistuksia tulee arvostaa ja tarjota heille niin paljon iloa ja hyviä hetkiä, että alakulon aiheuttamat synkät ajatukset voisivat väistyä antaen enemmän tilaa ilon tunteille!

TYÖNI ON TEHTY SILLOIN, KUN ASIAKKAALLA ON KÄYNTINI JÄLKEEN HYMY HUULILLA 🙂


VirkeX on palvelusetelituottaja!

-Omaishoitajan sijaispalvelu
Parasta palvelua, Tervetuloa vertailemaan palveluntuottajia
Parasta palvelua palveluseteli.

TIEDUSTELE VAPAITA ASIAKASPAIKKOJA!
VirkeX Henni: 0451143443 / myös WhatsUp
henni.niileksela@virkex.fi